Muzica, Serie nouă, Anul XXVII, Nr.2


Tip Realizatori Titlul articolui Secțiunea Pagina Limba
articol de periodic Premiile Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România pe anul 2015 3-11 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic FRĂȚILĂ, Andra (autor) De vorbă cu Sorin Lerescu INTERVIURI 12-24 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic DEDIU, Dan (autor) Delicvență în muzica nouă după 1970. O privire imunologică asupra dispozitivului major - minor Studii 25-48 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic BRÂNDUȘ, Nicolae (autor) Muzica – obiect transdisciplinar (III) Studii 49-55 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic VLAD, Roman (autor) Etape premergătoare pătrunderii domeniului electronicii în muzică Studii 56-62 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic ANGHEL, Irinel (autor) Rolul artei azi și motivația personală a creației (II) Puncte de vedere 63-71 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic COMAN, Lavinia (autor) Peter Szaunig. Întoarcerea cavalerului rătăcitor Portrete 72-84 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic COSMA, Viorel (autor) Texte și documente inedite Istoria muzicii în autobiografii (VII). Fondul Eugeniu Micu Istoriografie 85-100 română (şi un rezumat în engleză)